Du skal lære at nøjes fremfor at ville det hele

Begrænsningen er en svær kunst. Og det forsøger Svend Brinkmann at fortælle i bogens fem kapitler der handler om værdien af at gå glip af noget. Men hvorfor skal vi nu pludseligt gå glip? Mulighederne ligger foran os, og man kan hvad man vil! Spørgsmålet er hvordan man kan finde fokus i en verden af muligheder, fristelser og invitationer til at følge med. I bogens fem kapitler forsøger Svend Brinkmann at disciplinere os til ikke at gøre alle livets øjeblikke til valgsituationer, men i stedet at forlade os mere på vaner og rutiner, og en lille smule øvelse i taknemmelighed.

Bogen er som vanligt når det kommer til Brinkmann både lærerig, sjov og med referencer til etikken, de gamle filosoffer. Jeg syntes bogen stiller mange gode spørgsmål, men må også indrømme at jeg endnu ikke har dannet mig de svar der gør bogen fantastisk. Det er dog min klare anbefaling at du læser bogen hvis du har været glad for Brinkmanns tidligere udgivelser.

Opret kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *